Vloerkleden
Elk vloerkleed wordt op ambachtelijke wijze exclusief voor u gemaakt van 100% Wol. U kiest zelf de vorm, het dessin, structuur en de kleur. Kortom, eindeloze mogelijkheden, 100% made in Holland; voor het ultieme en unieke vloerkleed passend in uw interieur.


Stel zelf de kleur van uw vloerkleed samen aan de hand van de kleuren box met 80 verschillende kleuren.

 

 


Keuze uit verschillende garen diktes.


Om een goed beeld te kunnen krijgen van de kwaliteit en de kleursamenstelling kunnen wij voor u een toef of een staal laten maken van de door u gekozen combinatie.

Toef :

Geheel gratis

Staal

15 x 20cm  € 25,00.

* Bij bestelling van het vloerkleed en inlevering van het staal krijgt u de € 25,00 in mindering gebracht op de factuur van het vloerkleed.


Keuze uit diverse structuren en dessins o.a.;


Onderhoud

Onze vloerkleden vragen nauwelijks onderhoud. Het vloerkleed kan met een normale stofzuiger gezogen worden. Wij adviseren het gewone gladde voetstuk te gebruiken.

 

WOL:

Afhankelijk van de gekozen structuur kan een wollen vloerkleed pluizen. Door regelmatig te zuigen voorkomt u dat. Gebruik liever geen roterende borstels, die kunnen de structuur van de draden nadelig beïnvloeden.

 

Tips voor het verwijderen van vlekken:

* Verwijder de vlek zo snel mogelijk.

* Schraap zo veel mogelijk van de gemorste substantie met een lepel of onscherp mes weg. Schraap hierbij van de rand naar binnen om de vlek niet groter te maken.

* Dep de vlek met een doek of vochtopnemend papier. Niet wrijven of boenen!

* Verwijder de vlek met wat handwarm water en tapijtschampoo of droogschuim. Laat de vlek hierbij niet te nat worden, dit kan blijvende schade veroorzaken.

* Gebruik geen wasmiddelen met bleekmiddel.

* Probeer eventuele oplosmiddelen altijd eerst op een niet zichtbare plaats op het vloerkleed uit.

* Is het vloerkleed aan een grote schoonmaakbeurt toe? Schakel hier het liefst een professioneel bedrijf voor in.