GORDIJNEN


Gordijnen zijn de sfeermakers in huis. Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt.

Daarnaast zijn gordijnen functioneel. Gordijnen filteren het licht, dragen bij aan een goede akoestiek, isoleren en kunnen voor privacy zorgen.

Er zijn verschillende soorten gordijnen, kies overdag voor transparant en lichtdoorlatend en `s avonds voor een verduisterend gordijn.

Wij hebben een ruime collectie mooie en functionele gordijnen voor iedere smaak en passend bij je budget.

Als je een stof hebt gekozen, bepaal je vervolgens welke plooi je wenst. Bekijk onze Confectie mogelijkheden.Ontdek Alvast een aantal van onze merken en Stijlen:

CACHET staat voor Luxurious Living en omvat een collectie van exclusieve, stijlvolle stoffen met bijzondere garens, diepe kleuren en geraffineerde dessins. Wij hebben ons laten inspireren door wereldse steden vol energie en creativiteit in kleuren, texturen en patronen. De exclusieve gordijnstoffen van CACHET zijn geweven met kwaliteitsgarens en bevatten unieke, elegante prints gebaseerd op de haute couture-mode. Met CACHET heb je echt iets bijzonders in huis.

Ons merk COSI staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie. Bij COSI hebben wij ons vooral laten inspireren door de natuur, waardoor je al het moois van buiten naar binnen kunt halen. Zo geef je met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten een boost aan je interieur. En aan je humeur! Kies voor COSI voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk… cosy gevoel.

CATCH, bestaande uit zowel gordijnen als ‘harde’ raamdecoratie, staat voor Easy Living. Jong, fris, praktisch en toegankelijk! De eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige stoffen in deze collectie zijn daarom lekker aaibaar en helemaal van nu. Denk aan subtiele kiezeltinten, naturelkleuren en zachte pastels, afgewisseld met sprankelende accentkleuren. CATCH is een mix van druk- en weefstoffen én vlamvertragende stoffen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.