Vloerkleden


U kunt een vloerkleed op maat laten maken van onze Tapijt Collectie.


Afwerkingsmogelijkheden


Tevens kunt u een vloerkleed geheel zelf samenstellen uit de Millenerpoort Collectie.


Millenerpoort is een van de grootste Nederlandse producenten van handgemaakte tapijten. Elk tapijt wordt op ambachtelijke wijze exclusief voor u gemaakt. U kiest zelf het materiaal, de vorm, het dessin en de kleur. Kortom, eindeloze mogelijkheden, 100% made in Holland; voor het ultieme en unieke tapijt passend in uw interieur!

Wat deze tapijten extra bijzonder maakt? De productie ligt volledig in handen bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Stel zelf de kleur van uw vloerkleed samen aan de hand van de kleuren box met 80 verschillende kleuren.


Keuze uit verschillende garen diktes.


Om een goed beeld te kunnen krijgen van de kwaliteit en de kleursamenstelling kunnen wij voor u een toef of een staal laten maken van de door u gekozen combinatie.

Toef :

Geheel gratis

Staal

15 x 20cm  € 25,00.

* Bij bestelling van het vloerkleed en inlevering van het staal krijgt u de € 25,00 in mindering gebracht op de factuur van het vloerkleed.


Keuze uit diverse structuren en dessins o.a.;Onderhoud;

Onze tapijten vragen nauwelijks onderhoud. Het tapijt kan met een normale stofzuiger gezogen worden. Wij adviseren het gewone gladde voetstuk te gebruiken.

Wol

Afhankelijk van de gekozen structuur kan een wollen tapijt pluizen. Door regelmatig te zuigen voorkomt u dat. Gebruik liever geen roterende borstels. Die kunnen de structuur van de draden nadelig beïnvloeden.

Linnen

Houd er rekening mee dat linnen minder standkracht heeft dan wol. Linnen draden kunnen zich “terugtrekken” tussen de wollen draden. Bestaat het tapijt voor 100% uit linnen? Dan gaan de polen -daar waar het tapijt het meest belopen wordt- na verloop van tijd plat liggen.

Tencel

Salina wordt vervaardigd van Tencel® garen dat gewonnen uit de Eucalyptusplant. Leverbaar in diverse hoogtes als uni, mix, kleurverloop of design.

Tips voor het verwijderen van vlekken:

* Verwijder de vlek zo snel mogelijk.

* Schraap zo veel mogelijk van de gemorste substantie met een lepel of onscherp mes weg. Schraap hierbij van de rand naar binnen om de vlek niet groter te maken.

* Dep de vlek met een doek of vochtopnemend papier. Niet wrijven of boenen!

* Verwijder de vlek met wat handwarm water en tapijtshampoo of droogschuim. Laat de vlek hierbij niet te nat worden, dit kan blijvende schade veroorzaken.

* Gebruik geen wasmiddelen met bleekmiddelen.

* Probeer eventuele oplosmiddelen altijd eerst op een niet zichtbare plaats op het tapijt uit.

* Is het tapijt aan een grote schoonmaakbeurt zijn? Schakel hier liefst een professioneel bedrijf voor in.

* Handig zijn de vlekkenschijf kies uw vlek en bekijk de oplossingen productinformatie vlekkenspray en vlekkenwonder